onsdag 17 juli 2013

Matchrapport Syrianska-AIK

Har nu vaknat upp efter 2 dygns sjukdom efter att ha kommit hem från Södertälje så här kommer nu min rapport

Efter att ha hoppat in i bilen och lämnat av våran chaufför till hemresan i skogarna utanför Södertälje efter att parkerat bilen så tog vi oss till baren med Gnagare i Södertälje för lite fördryck innan vi tog den abonnerade bussen till arenan

När matchen väl startade så inledde båda lagen piggt med ett par små chanser och bästa chansen kom i 11:e minuten då  Atakora slog ett inlägg från sin högerkant och efter att Miller i målet tappat bollen hamnade den till slut hos Quaison som med Miller helt ur position hade ett jätteläge att ge AIK ledningen, men avslutet träffade ett Syrianska ben

Så efter 13 spelade minuter fick Kennedy bollen serverad efter att Nisse brutit bollen på vänsterkanten, gick in i banan och med ett underbart avslut placera in 1-0 till AIK

Resten av halvleken handlade mest om Kenny Stamatopoulos svarade för många bra räddning denna dag först på ett skott utanför straffområdet sedan ett närskott som han reflex räddade och ett skott från 35 meter som höll på singla in i krysset

Andra halvlek började som den första sluta med ett piggt Syrianska men detta skulle ändras omgående i den fjärde minuten fick de en riktig kalldusch då AIK vände spelet Per Karlsson nickade fram bollen till Henok Goitom som nickskarvade vidare framåt i planen där Kennedy hann före både samt utrusande Miller och fick bollen förbi målvakten och in i det tomma målet. 2-0 för AIK

Efter det så tappade Syrianska spelet fram tills Milošević fick rött kort men lyckades inte förens i 88 min reducera visst blev det lite nervöst men inte farligt så 3 poäng hem till Solna

Efter att blivit bussade till Södertälje Hamn så blev vi hämtade för att hämta bilen i stan åket hem och däckade och vaknade till i morse