måndag 24 juni 2013

Inför AIK-BP

Då var det åter igen dags för fotboll i Allsvenskan AIK möter Brommapojkarna på Friends Arena

Under uppehållet så har AIK spelat en träningsmatch som vanns med 4-0 mot Huddige

Många spelare har även varit på landslags uppdrag
Helgi Daníelsson Island

Martin Kayongo-Mutumba Uganda

Lalawélé Atakora Togo Togo tog den 9 juni emot förstaplacerade Kamerun hemma på Stade de Kégué i Lomé och vann med 2-0 efter att Atakora bytts in i den 67:e minuten och han fastställde slutresultatet fyra minuter senare efter en slalomåkning genom försvaret som avslutades med ett skott i mål.

Celso Borge Costa Rica  Den 18 juni ställdes man mot Panama hemma på Estadio Nacional och Costa Rica vann med 2-0 efter att Borges spelat hela matchen och svarade för ett kanonmål som avgjorde kvalmatchen.

Nils-Eric Johansson Sverige

Alexander Milošević och Robin Quaison Sverige U21-landslaget   Alexander Milošević öppnat målskyttet i den tionde minuten i  3-1 segern mot Kubas U20-landslag i Marbella

Sam Lundholm P19-landslaget

P18-landslaget har mött Rumänien i två matcher och det blev seger i bägge matcherna (2-1 och 4-0) efter att AIK:s Christian Kouakou svarat för sammanlagt tre mål. Han gjorde 1-0 i den första matchen samt 1-0 och 2-0 (straff) i den andra matchen.

En försäljning har också hunnits med då Viktor Lundberg lämnade för Danska Randers FC vi tackar Viktor för den här tiden och önskar honom lycka till i framtiden

AIK:s chefstränare Andreas Alm har - tillsammans med assisterande tränarna Nebojša Novaković, Ulf Kristiansson och Lee Baxter - tagit ut följande 18 spelare

2 Niklas Backman, 3 Per Karlsson, 4 Nils-Eric Johansson, 6 Alexander Milošević, 7 Helgi Daníelsson, 9 Martin Kayongo-Mutumba, 10 Celso Borges, 11 Nabil Bahoui, 13 Kyriakos Stamatopoulos (mv), 14 Lalawélé Atakora, 15 Robin Quaison, 16 Martin Lorentzson, 20 Ibrahim Moro, 21 Kennedy Igboananike, 22 Kwame Amponsah Karikari, 24 Daniel Gustavsson, 35 Christian Frealdsson (mv), 36 Henok Goitom.

Daniel Majstorović är avstängd efter sitt tredje gula kort mot IFK Norrköping FK. Startelvan blir offentlig en timme före avspark.