tisdag 8 januari 2013

Kämpa Grabbar

Då så var det Elitserie match i Ängelholm och Webbradion var Matcharena denna dag

Jag vart otroligt förvånad när man genom hela matchen fick höra 2 kommentatorer som var helt neutrala det skreks lika mycket vem som än gjorde mål

Matchen startade i ett hyggligt tempo och AIK tog ledningen med 1-0 genom Janmark men Rögle kvitterade omgående...När 1sek återstod av perioden så pillade Jensen in 2-1 för Gnaget

Andra perioden spelades av i ett lusigare tempo och allt som rapporterades var Rögles 2-2 mål och ett bortdömt mål från Littles klubba (Där var inte kommentarorena överens 1 tyckte mål 1 Hög klubba)

I tredje så höjdes tempot lite och Little fick tillslut göra mål...Men samma visa upprepade sig Rögle kvitterade omgående för att sedan avgöra med ett 4-3 mål...AIK fick sedan ett gyllene tillfälle att på straff kvittera men Jensen missade straffen