Så nära och skäms på MIG

Gårdagen bestyr var som sagt jobb och AIK matcher (SKÄMS PÅ DIG Micke att glöma Hockeyn)

Allt börjar nu sitta inför specialvandringarna i helgen

Halloween 2012

Men snabbt tog vi tillbaka taktpinnen igen 2 snabba mål av först Janmark sen Melin vilket betyde att den forwards kombinationen gjort alla målen, Resultatet stog sig perioden ut

Janmark                               Melin
Bild på Klavins saknas då han är upptagen från Junior truppen

AIK drog sig tillbaka i tredje och lät MoDo föra spelet vilket resulterade i 2 stycken reduceringar men närmare kom dom inte så 3 sköna poäng följde med hem till Stockholm

Under dom sista nervösa minuterna i Hockeyn så hade Fotbollen börjat PSV Eindhoven-AIK i Europa League

Redan i 4 minuten var det när att det ringde på hörna skarvade Helgi bollen med huvudet till en helt fri Nisse som lyckades pricka stolpen när han hade öppet mål

Sedan var det mycket PSV och även dom lyckades pricka stolpen, Men Nisse skulle få sin revange för i den 60:e minuten så slog han en perfekt långboll som Kwame Karikari sprang sig loss på och rundade målvakten för att sedan enkelt slå in den förbi en tillspringande back

Karikari

PSV fortsatte att pressa på utan att få till någon större farlighet förens i 80:e minuten då Pertan förlorade ett motlägg och bollen stutsade perfekt fram till PSV spelare som lätt lobbade över en utrusande Turina i AIK målet
Nisse försökte förgäves rensa bort bollen men 1-1 var ett faktum

Sedan hände det inte så mycket förens på stopptid då först PSV fick en chans sen så hade AIK en dubbel chans
Först så fick Lundberg skottläge(fast han borde ha spelat Mohamed som hade ett bättre läge) som målvakten räddade men inte bättre än att den gick ut till Gustavsson somslog ett inlägg mot Celso som halkar och får bara till en halvnick som målisen räddar

Så slutresultatet blev 1-1 och AIK fick med sig en välförtjänt pinne med sig hem till Stockholm

Laguppställning
AIK (4-4-1-1): 27 Ivan Turina - 16 Martin Lorentzson, 3 Per Karlsson, 45 Daniel Majstorović, 4 Nils-Eric Johansson (K) - 11 Lalawélé Atakora (ht), 7 Helgi Daníelsson, 10 Celso Borges, 9 Martin Kayongo-Mutumba (72) - 15 Robin Quaison (64) - 22 Kwame Amponsah Karikari.
Avbytare: 24 Daniel Gustavsson (ht), 75 Mohamed Bangura (64), 28 Viktor Lundberg (72), 2 Niklas Backman, 5 Robert Åhman Persson, 13 Kyriakos Stamatopoulos (mv), 20 Ibrahim Moro.
Tränare: Andreas Alm (39 år, andra säsongen i AIK).